22 August 2010

Bukti Komisen ke-2

Alhamdulillah.. saya terima lagi komisen ke-2 sebanyak RM200 dari saudara Mohd Nizam.
Tak sangka program ni memang betul-betul masyuk.

Padahal sudah hampir seminggu saya tidak membuka email. Sibuk sikit dengan tugasan yang diberikan. Dari petang tadi saya hanya tidur sahaja.


Screenshot di bawah ialah bukti saya menerima komisen bertarikh 2hb MEI 2010. baru lagi. panass lagi..! Yahoooo........!!


Klik gambar untuk besarkan imej

Betul-betul superb la FLB ni.. Terima kasih Mohd Nizam..

Komisen saya setakat ini adalah sebanyak RM300. Nak join saya? sila klik link yang diberi

=>
www.SistemJanaDuit.com

Terkini : RM 300

Bukti Komisen ke-1

Salam hormat dan salam sejahtera pembaca blog ini.

Alhamdulillah saya menerima 1 komisyen berjumlah RM100 dari owner Formula Luar Biasa Mohd Nizam Salimin…lumayan kan dalam masa 6 hari secara part time dan hanya bekerja dirumah saja..target saya untuk adalah untuk mencapai pendapatan empat angka. Bertuah sungguh rasanya setelah berjumpa formula yang betul-betul boleh buat duit diinternet. Syukur Alhamdulilah..

Mungkin ada yang pelik kenapa saya memaparkan screenshot pendapatan saya dari Formula Luar Biasa di blog ini.Jawapannya mudah,kerana saya ingin membuktikan Formula Luar Biasa memang boleh buat duit diinternet dan secara gayapos.Tak terlintas dihati saya untuk menunjuk-nunjuk. Mungkin pada anda ada yang masih ragu-ragu, anda tak terokai betul-betul apa itu Formula Luar Biasa..Untuk memudahkan pemahaman anda, boleh rujuk review di sini pada Menu : Faedah Produk.

Dibawah ini sekali lagi saya buktikan screenshot 1 komisyen yang saya terima dari Mohd Nizam Salimin pada 6 APRIL 2010 (owner formula luar biasa …Sila klik imej untuk besarkan…Yoshhhhh!!!!


Wow! Walaupun RM100 sehari anda dapat komisen, RM3000 selama sebulan. Nak join saya? Isikan Nama & email ke sini ---> www.SistemJanaDuit.com

06 August 2010

Step By Step Untuk Menjadi Ahli Formula Luar Biasa

Berikut adalah step bagaimana menjadi ahli kelab FLB Pro.ro :

LANGKAH #1:

> Sila klik pada pautan ini. www.SistemJanaDuit.com .
> Sila isikan nama dan alamat email yang betul supaya tiada kesulitan yang berlaku. Seperti
imej di bawah ini :-


LANGKAH #2 :

>Tunggu pengesahan email dari Mohd Nizam.
>Jika anda "tertarik hati" untuk join program ini sila buat bayaran sebanyak
RM295.00 di web berikut:



LANGKAH #3

  1. Masukkan maklumat anda seperti gambar di bawah :


* *Sila tuliskan kodFB:6830 pada borang tempahan untuk mendapatkan bonus kilat eksklusif!*

** Alamat anda JANGAN salah taip k, jika tidak ,kerugian ditanggung sepenuhnya oleh anda kerana produk ini akan DIHANTAR TERUS KE RUMAH . Anda kena tahu, produk ni memang mahal, tapi berkualiti isinya.

LANGKAH # 4 :


> Tunggu produk sampai di rumah anda dari 1 - 2 minggu.
>Anda akan mendapat email pengesahan bayaran daripada saudara Mohd Nizam menerima LINK KHAS PENGEDAR.

>Anda juga akan menerima link download untuk bonus kilat.

Selepas nie, barulahkorang boleh mula promosi dan menjana pendapatan!

Sebarang pertanyaan boleh diajukan di ruangan komen blog ini..

26 July 2010

Amaran! Baca Ini Dahulu

1. Adakah FLB pro ini Skim Cepat Kaya?

Bukan sama sekali!! ianya ialah seperti program affiliate yang lain contohnya seperti rahsiaemas,maskahwin,dan sebagainya.

Anda tahu apa itu affiliate?

Saya rasa anda patut tahu KONSEP AFFILIATE. Konsep affiliate sama
juga seperti agen produk. Anda cari maklumat di google dan taipkan "apa itu affiliate"

AFFILIATE = AGEN

Ada di antara kalangan anda yang NEGATIVE mengatakan "aku dah masuk tapi tiada
komisen pun?", dan mereka kata "penipu". Mengapa?

FLB pro bukan tipu. Anda sepatut tahu program internet yang
TIADA PRODUK ADALAH PENIPUAN seperti " login FB dapat Duit".

Itu sudah jatuh hukum haram. Kononnya Login FB, terus boleh dapat duit. Itu adalah konsep money game semata-mata dan tiada produk. Hanya berlandaskan FB semata-mata.

tetapi...FLb mempunyai produk!! Saya ulang, FLB mempunyai PRODUK SENDIRI
produk yang disediakan oleh owner web adalah berkaitan cara dan strategi bagaimana membuat bisnes sendiri melalui secara pos yang selalunya ramai tak tahu!

2. Adakah Produk/buku itu diposkan ke rumah?

Ya! ia akan diposkan ke rumah anda. Pastikan anda menulis alamat dengan tepat dan betul.
Produk = Buku = Cd bonus yang bernilai USD1000 lebih !!

3. Kenapa Saya Kata Ia Produk yang Sangat Bagus?

Formula Luar Biasa Pro ini telah mengupas suatu kuasa pemasaran yang begitu BIJAK sekali. Saya sangat berterima kasih pada saudara Nizam ialah FORMULA LUAR BIASA pro nya telah membuka minda saya untuk buat produk jualan saya sendiri.

Tiada produk IM (Internet Marketer) lain yang boleh mengalahkan Mohd Nizam ini, sebab jika dijual di luar negara, dan bahasa pengguaannya ditukarkan ke dalam BI, pasti boleh kaya ooo...... p.s: Termasuk aku sekali.

Alhamdulillah sekarang produk saya masih dalam pembikinan. Tunggu sikit hari sahaja lagi, pasti saya capai..!

4. "Kepala lutut ko ..Aku dah Masuk tapi tak dapat komisen? "

Pertama sekali, saya beri amaran. Jangan sesekali menggunakan ayat kasar seperti kat atas di blog saya dan Rakan FLB yang lain. Jika didapati demikian, maka saya tidak teragak-agak.

Bagi sesiapa yang pernah memilikinya untuk kali pertama, jangan bertindak di luar tabii la ya? Terus terang saya cakap, anda perlu promosi.

Macammana Promosinya? Senang saja, ketika kali pertama menerima email dari Mohd nizam berkenaan produk yang anda terima, beliau ada memberi 1 link untuk anda masuk dan menjadi affiliate itu. Sign up affiliate itu.

cth bagi link: ........com/recommends dan masuk ke iklan percuma.
Gunakan affiliate anda untuk promosi.

TIADA PROMOSI = TIADA JUALAN = TIADA $$$$

Saya senaraikan beberapa tips motivasi untuk anda:
  1. Jangan takut untuk mengubah kehidupan miskin waktu sekarang sehingga berjaya.
  2. usah berfikiran negatif terhadap sesuatu jika anda tidak berusaha untuk promosikannya.
  3. Gunakan kemudahan yang ada seperti pos dan surat jualan sendiri, (tak perlu bercakap pun, tak susah pon.)
  4. JANGAN menilai isi kandungan dari kulit buku. Paham maksud saya...?
  5. Fokus pada apa yang anda inginkan.
  6. buangkan perasaan tanak haloba sedikit demi sedikit dan tanamkan sifat BUAT-SATU-DEMI-SATU.
  7. Jika anda perlukan bantuan, atau masalah, hubungi saya, sistemjanaduitluarbiasa@gmail.com
  8. Jika tiada email sendiri-boleh pergi ke cybercafe untuk tengok blog ini kembali,ingat SistemJanaDuit.blogspot.com Pastikan anda menulis NAMA PENUH, ALAMAT LENGKAP(mesti tepat)& NO TEL kepada saya di sini.
P.s: Bagi yang ingin jalan satu tapak lagi, bolehlah ke www.SistemJanaDuit.com

Jangan Iri Hati Jika Anda Tidak Berubah

Terima kasih sifuku Mohd Nizam. Jasamu amat ku kenang. Kepada sesiapa yang kata bisnes ini penipu, lupakan saja hasad dengkimu itu. Lumrah kejadian manusia iri hati melihat orang lain mengecapi bahagia. muehehe...

Apa? Anda tak percaya? Lihat bukti di bawah:


klik untuk besarkan imej di atas

Mungkin ada sesetengahnya iri hati dengan kejayaan orang lain tapi itu adalah lumrah manusia yang tidak boleh menerima hakikat kejayaan orang lain. Jika anda berperasaan begitu, maka buangkanlah jauh-jauh agar and kelihatan muda dan ceria. Melalui raut wajah sahaja orang tua-tua boleh menilai... Power betul orang tua-tua dulu ya?

Tapi saya punya ini lebih power dari orang tua-tua punya skill. Skill apa? Skill teknik side income saya walaupun tak banyak, cukuplah untuk lepaskan seksa, bil-bil seperti berikut:
  1. Bil api
  2. Bil air
  3. Duit minyak
Betul tak? Dan.. ini pula ialah screenshot laman web promosi yang saya dapat. Tengok imej di bawah:




Jumlah pendapatan setakat ini saya terima adalah sebanyak RM 300.00. Bukan RM 30 tau? Ee...Seronoknya.Yahooo...!! Anda boleh memasukkan nama dan email anda untuk mendapatkan EBOOK PERCUMA Rahsia Buat $$$$$ Dari Rumah Bernilai RM97. Selagi masih ada. Wow! Bayar sekali aje, tapi untung berkali-kali.Anda nak Join saya? sila klik pautan di bawah :

>> www.SistemJanaDuit.com

P.S: Sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi saya di
sistemjanaduitluarbiasa@gmail.com
, Insyaallah saya
akan membalasnya dengan segera..

10 June 2010

Komisen #1 - RM 100

Salam hormat dan salam sejahtera pembaca blog ini.


Alhamdulillah saya menerima 1 komisyen berjumlah RM100 dari owner Formula Luar Biasa Mohd Nizam Salimin…lumayan kan dalam masa 6 hari secara part time dan hanya bekerja dirumah saja..target saya untuk adalah untuk mencapai pendapatan empat angka. Bertuah sungguh rasanya setelah berjumpa formula yang betul-betul boleh buat duit diinternet. Syukur Alhamdulilah..

Mungkin ada yang pelik kenapa saya memaparkan screenshot pendapatan saya dari Formula Luar Biasa di blog ini.Jawapannya mudah,kerana saya ingin membuktikan Formula Luar Biasa memang boleh buat duit diinternet dan secara gayapos.Tak terlintas dihati saya untuk menunjuk-nunjuk. Mungkin pada anda ada yang masih ragu-ragu, anda tak terokai betul-betul apa itu Formula Luar Biasa..Untuk memudahkan pemahaman anda, boleh rujuk review di sini pada Menu : Faedah Produk.

Dibawah ini sekali lagi saya buktikan screenshot 1 komisyen yang saya terima dari Mohd Nizam Salimin pada 6 APRIL 2010 (owner formula luar biasa …Sila klik imej untuk besarkan…Yoshhhhh!!!!


Wow! Walaupun RM100 sehari anda dapat komisen, RM3000 selama sebulan. Nak join saya? klik ke sini ---> www.SistemJanaDuit.com

25 May 2010

Mahu Ikut Sistem Saya RM5000 Sebulan

Dibawah ini saya menjawab beberapa soalan hangat
untuk memudahkan anda menyertai saya:


Soalan 1: Apa yang saya dapat bila sertai FLB Pro?

J: Faedah yang bakal anda perolehi sebagai ahli:

- Laman web yang membina list utk anda.
- Autoresponder membuat followup automatik list anda.
- Panduan eksklusif membuat promosi laman web anda.
- 50 Produk Hakcipta berharga RM197
- Barisan bonus kilat bernilai ribuan ringgit.
- Pakej Formula Luar Biasa diposkan kerumah!
- Joint Venture antara ahli flb pro!
- Update terkini sistem flb pro percuma!


Soalan 2: Bagaimana sistem FLB Pro ini boleh buat duit?

J: Apabila anda menjadi ahli, anda diberikan satu web membina list.(List adalah prospek yang berminatdengan peluang kekayaan).
Tugas anda cuma membawa pelawat ke laman web anda. Sistem akan membuat followup
secara automatik kepada list anda. Biasanya 10-20% list akan membuat pesanan selepas mendapat mesej yang
ke 7 - 10!


Soalan 3: Saya tidak pandai promosi dan tiada list, bagaimana?

J: Jangan risau, sebab itulah sistem flb pro ini dicipta supaya mereka yang tidak tahu internet kini mampu buat duit cara automatik. Saya akan tunjukkan 2 teknik membawa
pelawat yang saya sendiri gunakan untuk menjana tidak kurang RM500 sehari! Salah seorang ahli yang menggunakan 2 teknik ini kini mempunyai 4000 list dan RM8000 dibank!


Soalan 4 : Berapa saya boleh jana dalam seminggu?

J: Ada ahli yang mendapat RM100, RM200 malah RM1200 seminggu. Ia bergantung kepada betapa agresifnya anda membuat promosi dan saiz list anda. Dari kajian, list
seramai 1000-5000 mampu meraih RM1000 seminggu!! (Pssstt...Semuanya akan ditunjukkan..!)

Anda boleh lihat saya membayar komisen sebanyak RM300
dalam sehari sahaja kepada ahli, sila klik:

-> Bukti Kukuh


Soalan 5: Berapa bayarannya dan macamana nak bayar?

J: Bayaran keahlian pada masa ini ialah RM295. Sila bank in ke akaun maybank saya dan email kepada saya nama, alamat dan bukti pembayaran.
No akaun saya: 5012 4405 4176
(Sila tuliskan Kod FB:6830 pada borang tempahan untuk mendapatkan bonus kilat ekslusif)


Soalan 6 : Bila dah bayar, lepas itu perlu buat apa?

J: Anda akan mendapat email pengesahan dari saya dimana
anda dikehendaki memilih nama domain. Saya juga akan
berikan link download Bonus Kilat. Berikan saya masa
5-7 hari untuk aktifkan laman web anda. Selepas itu
barulah anda boleh mula promosi dan masyukk!


Soalan 7: Saya tiada modal, camana boleh tolong?

J: Maaf, ini saya tidak boleh tolong ;) Jika anda serius untuk buat duit dari rumah, anda
perlu dapatkan modal. Jual barang yang tidak terpakai, pinjam member dan sebagainya. Anda perlu cari sampai dapat! Perlu usaha cari modal.


Soalan 8 : Saya tiada akaun maybank, boleh join ke?

J: Boleh, tidak kisah apa juga akaun bank anda. Komisen jualan anda saya akan bayar melalui interbank giro atau cek jika anda tiada akaun maybank.


Sekarang masanya untuk menjadikan semua impian anda
satu kenyataan!

You're The Best!


PS: kunci kepada kejayaan saya ialah dengan
membina list tanpa henti dan dengan sendirinya akaun
bank saya meledak dengan jaringan wang segera!

Gunakan sistem saya sekarang:

-> Pakej FLB Sistem Jana Duit


PPS: Apa kata Zulfadli pula, model dari Teluk Intan

"salam nizam.!! thanx alot di atas komisen rm400 untuk
hari ni!! Tadi pergi shopping.. habis rm300!!
then balik shopping tgk akaun bank ..duit betambah rm400!!
haha seronoknya.. esok leh shopping lg!!thanx alot22!!!
caya la bro!!moga business kte makin maju..hik4"

06 May 2010

Bagaimana Nak Kumpul Duit Join FLB



Ini jawapan kepada soalan En. Abdul Malik tadi.

Terima kasih kerana menghantar email kepada saya.
saya simpati dan pernah juga mengalaminya.
Add Image
Apa yang saya nasihatkan, anda mempunyai 3 cara untuk
mendahulukan wang tersebut jika tiada modal :

  1. pinjam dari sedara- mara.
  2. pinjam dari adik- beradik.
  3. pinjam dari kawan.
  4. pinjam dari bank.
Manakah yang lebih elok? (perhatian: jangan sesekali pinjam
dari ALONG pula, buruk padahnya)

Atau..

Ada satu cara lagi.

Simpan RM100 setiap bulan dalam bank.
ikut kemampuan anda. Jika masih tidak boleh, anda boleh
menyimpan pada kadar RM50 sebulan dalam bank simpanan.

ingat : jangan disentuh wang tersebut jika anda benar-benar
ingin miliki sistem ini.

Untuk mendaftar, En Abdul Malik boleh layari link yang saya
sertakan di bawah dan klik pada bahagian Langkah Jadi Ahli.

=> http://sistemjanaduit.blogspot.com

Selepas itu, sila baca arahan selanjutnya.
(sila masukkan KOD FB 6830 untuk mendapatkan bonus kilat ekslusif)

Jika anda mampu menyimpan seperti yang saya cadangkan,
anda akan ,menjadi orang kaya.

Jika anda masih belum dapatkan ebook percuma, bolehlah
download di sini. ;

www.SistemJanaDuit.com

jumpa anda di puncak kejayaan!

ikhlas,

Mohd Nizam & Sofiah


P.S : Saya difahamkan kuota 3000,kosong tinggal 200 tempat
sahaja lagi.

P.P.S: Orang lain sudah lama buat duit, tapi kita masih lagi
ternganga melihat kejayaan orang lain.

P.P.P.S : Sahabat, teruskan dengan apa yang anda lakukan
sekarang dan saya pasti anda akan mendapat keputusan yang
sama - gaji tang tak mencukupi, tiada simpanan wang, bos
cerewet dan sebagainya. Atau anda boleh ikut cara macam
saya perolehi RM20,000 sebulan tanpa perlu bercakap atau
berjumpa sesiapa pun, malah saya mampu buat duit walaupun
sedang tidur! saya sedia menolong anda mencapai
kebebasan kewangan sepanjang hayat. Jika anda inginkannya,
pesan sekarang.

05 May 2010

Testimoni Ahli

Dalam laporan hebat ini saudara Nizam akan mendedahkan teknik yang beliau gunakan untuk menjana lebih RM245,000 dalam masa singkat! Dan yang menariknya ialah anda tidak perlukan modal besar untuk bermula. Untuk pengetahuan semua, beliau bermula dengan hanya RM50 dan berjaya membina empayar gayapos yang terulung di Malaysia.
Dan untuk pengetahuan korang, industri gayapos di Malaysia sebenarnya masih terlalu muda dan terlalu banyak peluang yang boleh anda rebut! dimana ianya memang terlalu sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin menjadi usahawan kerana tidak memerlukan modal yang besar untuk dimulakan. Dan pada pendapat saya, industri gaya pos ini mempunyai peluang yang amat besar andai kita tahu akan teknik-teknik dan strateginya. heheh..

Dibawah ini adalah diantara testimoni-testimoni ahli yang telah menyertainya..

TESTIMONI TERKINI

FLB Memang Real !
"Inilah pertama kali saya mendapat duit dari internet
Saudara Nizam.. setelah banyak program yang saya cuba.
Terima Kasih banyak-banyak..semoga saya dapat gunakan
teknik promosi FLB dengan lebih hebat lagi..
Formula Luar Biasa memang real>> saya akan usahakan
untuk masukkan dalam blog... Thanx Bro..
- Rindy, Beluran Sabah

Satu Sistem Genius!
"FLB Pro adalah satu sistem genius yang mampu menambah
pendapatan pasif saya. Tidak perlu berjumpa orang,
dan saya hanya menjalankannya secara part time sahaja.
Bukan SCAM yang didakwa oleh sesetengah orang yang
tidak percaya malahan tidak mahu mencuba formula yang
sungguh luar biasa ini. Dengan modal 3 angka, saya
telah mendapat RM2200 dan mampu menjana 4 malah 5
angka pendapatan. Terima kasih Nizam, you are the
best!!!" -Fadzil, Ampang Selangor

Terima Kasih!
"Terima kasih sahabat ku mohd nizam kerna tuan sangat perhatin dngn sahabat2 yang lain berkongsi tips cara langsaikan hutang. pada hemat ku ni cara yang tuan guna ni memang berkesan untuk saya cuba dan masuk akal juga. InsyAllah akan ku guna tips ni mula hari in, Amin.. " -Jumadil Andi Aekandar

RM1600 Dalam 14 Hari!
"Saya sertai FLB pro pada 28 Dec 08, dan tidak sampai
dua minggu sahaja saya sudah menjana RM1600 secaraautomatik! Teknik yang beliau berikan cukup mudahdifahami dan dengan sistem yang sedia ada tidak
mustahil saya menjana 5 angka pada 2009!"
- Nazrim, Kuala Kangsar

RM100, RM200 Masuk Akaun!
"Memang menakjubkan bila hari-hari kita dapat tengok RM100, RM200 masuk dalam akaun bank kita. Terima Kasih FLB pro and En. Nizam
atas komisen yang diberikan!" - Adizakri, Kota Kinabalu

Memang Meletup!
"Terima kasih atas komisen hari ini. Saya akan
terus setia bersama FLB Pro! Semuga bisnes kita
terus maju "- Reza, Johor Bahru

Arigato... RM33,050!
"4 hari lepas aku menerima komisyen RM700 dari owner
Formula Luar Biasa - Mohd Nizam. Hari ni,tengah ralit
YM dengan WanMus,dapat lagi komisyen RM700. Hohoho..
Tak kusangka.Hebat betul kaedah pemasaran ciptaan bro
Nizam ni. Arigato bro..Komisen terkumpul RM33,050!
- Hisham, Ipoh


7 Sales = RM700!
"Saya nak ucap terima kasih atas pembayaran komisyen
pertama saya untuk 7 sales, RM700 setakat ini. Kini
baru saya nampak potensi FLB Pro!"- Yusof, Padang Serai


RM2,450+ Masyukk..!!
"Pertama sekali terima kasih kepada saudara Nizam yang banyak memberi tunjuk ajar. Padamulanya saya ragu-ragu untuk join flb pro..tetapi dengan bukti kukuh dan lihat testimoniorang2 yang dah berjaya buat saya tidak sabar untuk menyertainya.

Dan ternyata hanya 3 minggu menyertai sayasudah mendapat komisen RM2450+ dengan hanyaduduk didepan komputer selama 20 minit sehari!Percayalah FLB pro satu perniagaan yang sangatmenguntungkan. Memang rugi jika lambat
menyertainya. Thanx bro! "- Zulfadli, Teluk Intan

RM300!

"Pagi tadi terima email maybank2u mengatakan ada RM300 daripada saudara Mohd Nizam! Mulanyamemang ragu-ragu kini hasilnya ada didepan mata!
Ucapan terima kasih daripada saya. "-Sam, Ampang

RM200 tengah Ngeteh!
"Sambil lepak ngeteh di restoran, aku check emailada RM200 daripada maybank2u. Wow komisen lagidaripada FLB pro. Sistem buat duit paling mudah
pernah aku jumpa!"- Masrule, Kota Tinggi

Memang canggih

Terima kasih Sifu Nizam! raya tahun ni saya tarik nafas lega sebab ada duit extra dari FLB Pro. Sistem anda memang canggih. Tak perlu pandai sangat dalam komputer sebab semua sistem dah tersedia.

Mungkin anda tidak percaya. Tetapi itu lah yang sebenarnya yang mereka dan saya dapat setelah mencuba Formula Luar Biasa ini. Jadi kalau anda nak tahu dengan lebih lanjut lagi, dapatkan laporan percuma exclusive Formula Luar Biasa ini dengan hanya click link dibawah. Cuma terhad untuk 77 orang sahaja.

==> Ebook Percuma Bernilai RM97!




P.S: Sesiapa yang nakkan Ebook Percuma Rahsia RM245,752 dalam 2 tahun, boleh sign up nama dan email di sidebar ruangan sebelah kanan blog ini atau di link yang diberikan.

12 February 2010

Berapa perlu bayar

Saya suka dengan orang yang bersikap positif dan cepat merebut peluang keemasan.

Oleh kerana sambutan yang diluar dugaan sama sekali, anda perlu bertindak sekarang semasa harganya masih lagi rendah! Selepas itu harganya akan dinaikkan mengikut bilangan kuota ahli FLB Pro! Maaf, TIADA DISKAUN SELEPAS ITU..!

(Kuota 3000 ahli sedang dipenuhi, & sekarang ini masih ada 575 Tempat Sahaja Lagi!)
Harganya : RM 295 Sahaja!

Selepas 3000 ke atas, Harganya akan mendadak menjadi RM 795 !!

Woww....!! sangat berbeza. Cepat milikinya kerana ramai yang terkejar-kejar formula ini. saya cadangkan anda miliki produk ini dan kemudian lihat program ini berjalan untuk anda.

Jika anda sudah tidak sabar memilikinya, cara bayaran ada di berikan ditunjukkan secara terperinci di bahagian langkah menjadi ahli.

Harga Flb Pro masih lagi RM295, cepat sebelum kuota 3000 dipenuhi tidak lama lagi dan harganya dinaikkan. Pesan Sekarang!


*Sila tuliskan
kodFB:6830 pada borang tempahan untuk mendapatkan dengan segera bonus kilat eksklusif!*

Faedah Produk

Sebagai ahli FLB Pro, saya diberi hak eksklusif ahli untuk mempromosi sistem ini dan menjana komisen lumayan 2 peringkat TANPA HENTI! Berapa yang saya hendak buat sebulan, terpulang kepada diri saya! RM1000, RM3000, RM5,000 sebulan tidak mustahil! Oleh itu, sebagai ahli FLB Pro saya dah pun menerima:


(Mailing list automatik yang saya ada. Klik untuk besarkan imej)

Link khas pengedar yang buat duit untuk saya. Saya hanya perlu promosi link khas ini tanpa henti dan lihat akaun bank anda meledak dengan cepat!

Link khas yang diberi adalah www.SistemJanaDuit.com

Sistem follow up automatik yang terbukti berkesan sehingga menjana RM500,000 dan bertambah! Apabila saya mempromosikan sistem ini, list saya akan menerima follow up email secara automatik. Dari kajian yang saya lakukan, sebahagian list yang menerima 9 - 11 follow up email pasti akan menyertai saya dan masyukk!


2 Peringkat komisen untuk saya menjana pendapatan automatik tanpa henti dengan mempromosikan sistem hangat FLB Pro:

Peringkat 1 = Komisen RM100 setiap jualan daripada saya. Saya menjual kepada 20 orang sebulan, saya mendapat RM100 x 10 = RM2000 sebulan tanpa berpeluh!

Peringkat 2: Komisen RM50 setiap jualan daripada ahli peringkat 2 saya. Katakan 20 orang tadi menjual kepada 20 orang yang lain, komisen saya ialah RM50 x 20 x 20 = RM20,000 sebulan!

Walau hanya 10% kejayaan, anda dengan mudah buat RM3000 Sebulan!Susah dan saya tak tahu menjual melalui internet? (Saya tahu apa yang anda fikirkan...)

Ohh...... Tidak sama sekali dengan sistem FLB Pro! Anda hanya perlu anda lakukan hanyalah promosi link khas flb dan biarkan sistem FLB Pro yang jalankan tugas seterusnya untuk anda!

Dan untuk menolong anda, Beliau akan berikan anda:

3 Teknik Promosi Automatik Internet. Mohd Nizam gunakan 3 teknik ini dan menjana ratusan ribu ringgit. Beliau akan tunjukan bagaimana menggunakan teknik ini walaupun anda tidak tahu tentang internet sebelum ini. Fuhh...betul-betul best. Anda hanya perlu ikut apa yang Mohd Nizam tunjukkan dan ulangi berkali-kali!

Iklan Yang Mohd Nizam Gunakan Untuk Menyedut Duit! Anda gunakan iklan ini dan lihat orang berebut-rebut untuk klik link flb anda tanpa henti!

Email Promosi yang Mohd Nizam gunakan untuk buatkan sesiapa sahaja yang membacanya tak senang duduk selagi dia tidak klik link anda!

Rasanya, tidak perlu saya terangkan secara panjang lebar mengenai produk ini kerana ianya betul-betul kawwww...!!

Untuk memilikinya, anda boleh terus ke cara bayaran di Langkah 2 jika anda sudah mendaftar email untuk mendapatkan ebook percuma.

Secara ringkasnya, jika anda memesan sekarang, anda akan dapat :


1. Formula Luar Biasa - Buku hebat yang menerangkan secara
terperinci rahsia menjana wang ribuan ringgit sehari cara mudah
secara sambilan dari rumah. Anda hanya perlu laksanakan sahaja,
caranya dah diterangkan secara TERANG oleh Nizam ni.
(Psstt...anda boleh gunakan cara ini dengan gaya pos atau internet..!)

2. CD Ekslusif - Di dalam CD ni mengandungi 2 bahagian
iaitu Promosi Internet. Di sini anda akan diberi laporan sulit
promosi secara online dengan cara yang cepat, mesra dan
betul, opss tu slogan PDRM, cepat, mudah dan murah. hehehe.
Dan yang keduanya Promosi Gayapos yang mana beberapa surat
power dibekalkan untuk anda promosikan.

3. Bonus FLB - Bonus-bonus ni anda boleh cetak dan jual dan
ambil 100% keuntungan. Dua bonus diberi iaitu
Bonus eksklusif CD-ROM 39 Rahsia Duit dan juga Sistem RM750 Sehari
& Empayar Jutawan.

4. Bonus PRO - Yang ni untuk rujukan anda dalam mencari
sumber pendapatan anda sendiri.

Untuk mengetahuinya lebih lanjut, sila dapatkan ebook percuma

di sini --> www.SistemJanaDuit.com

(** Sila masukkan Kod : FB6830 pada borang tempahan untuk mendapatkan
bonus kilat ekslusif)

ikhlas,

Mohd Nizam & Sofiah



p/s: Saya difahamkan pakej ini hampir mencecah ke kuota sebenar...
Pesan sekarang sebelum ia dinaikkan harganya..

P.S: Jantung utama bagi mana-mana perniagaan adalah dengan PROMOSI..PROMOSI dan PROMOSI..........!

28 January 2010

Bukti Kukuh Duit Masyuk Mohd NIzam

Kebanyakan orang amat takutkan kegagalan… Rata-ratanya begitu, malah dilatih agar membenci kegagalan. Apabila gagal, kita ditertawakan.. Apabila gagal,kita dipersalahkan, didenda dan sebagainya. Itulah lumrah hidup.

Diri anda tidak akan ke mana-mana jika anda:
  • Malas bekerja & berusaha (jangan iri hati dengan kejayaan orang lain)
  • Takut untuk melakukan sesuatu keputusan bagi keselesaan hidup sendiri.
  • Hanya tunggu dan lihat
  • Lakukan kerja ala-kadar je.
  • Hanya tahu mengkritik orang tapi satu apa pun tak buat. (jangan pndai berkata-kata..)
  • Hidup selalu TAK CUKUP DUIT.
Ini pula bukti kukuh yang Mohd Nizam Terima Dari Pelanggan beliau. Wang pos bukanlah bahan gurauan kerana ia tertulis kod siri wang pos tersebut.

contoh situasi:
Ketika berjalan-jalan anda nemjumpai wang pos di tepi jalan bercop RM500. Anda ingin menebusnya, malangnya, tidak mungkin anda dapat. So tiada siapa boleh menebusnya.

Mengapa ya?

ini kerana wang pos tersebut telah ditulis atas nama orang lain dan bukannya nama anda! Kalau ada IC number pun lagilah elok.


Klik imej untuk besarkan

Dan.. yang ini pula adalah deretan wang pos Mohd Nizam yang diterimanya sehingga memenuhi peti surat beliau selama 365 hari TANPA HENTI.


Tekniknya memang cukup power!! Jarang ada IM yang membongkarkan rahsia ini dalam satu pakej. Inilah yang dikatakan pendapatan pasif. Anda juga bolek mengorek rahsia daripada Mohd Nizam ini. Sangat lengkap strateginya. Saya juga banyak belajar dari beliau.

Banyak lagi rahsia eksklusif yang bakal anda miliki sekarang.

Sila masukan nama dan email anda disebelah kanan sekarang sebelum tawaran ini ditutup dan anda pasti teruja!

P.S : Diri anda Tidak akan ke mana-mana jika anda takut untuk mencuba untuk mengubah hidup anda.

P.P.S: Alhamdulillah, formula beliau telah membuka mata saya seluas-luasnya apakah perniagaan internet sebenar. dan.. inilah dia! saya sedang membuat strategi pendapatan pasif saya.

Terima kasih Mohd Nizam..

25 January 2010

Laman utama

Ini bukanlah program skim cepat kaya.

Cuma disini kelemahan ramai orang adalah di dalam melakukan promosi. Atas dasar pengalaman dan teknik-teknik praktikal yang pernah digunakan oleh penulis sendiri maka terhasil "Formula Luar Biasa".

Namun saya ada berita buruk kepada anda kerana sistem ini hanya membuka tawaran harga RM295 untuk 3000 orang terawal ! Lebih malang lagi, kuota 3000 orang kini menjadi 575 tempat sahaja kerana ada diantara mereka ingin mendapatkan "Formula Luar Biasa" dan tahu bahawa saya pasti penulis akan memberi bonus yang menarik untuk produk yang berkualiti.

Jadi, bertindaklah segera !

Langkah 1 : Daftar email anda di kotak yang disediakan untuk mendapatkan 2 ebook percuma yang bernilai RM97 iaitu,
  • Laporan Sulit #1: "Rahsia 245,752 Dari Rumah Secara Automatik DiRumah!
  • Laporan Sulit #2: "Sistem Buat Duit RM9,950 Dalam 30 Hari Cara Senang!"
**sila lihat email anda selepas mendaftar, terima kasih..

Langkah 2 : Jika anda berminat dengan tawaran tersebut, buat pembayaran di bahagian menu 'berapa perlu bayar' ..

Langkah 3 : Tuliskan KodFB: 6830 pada borang tempahan untuk mendapatkan bonus kilat ekslusif.

Mudah bukan? Jangan tunggu-tunggu.. Inilah masanya untuk bertindak.

22 January 2010

Harta Karun Yang Tersembunyi

Ramai orang membuat kesilapan dengan tidak mengambil peluang menjana pendapatan dari rumah.

aik? Macam pelik bunyinya.. Mana mungkin di rumah ada harta karun yang tersembunyi..?

Tips kali ini saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana menjana pendapatan dari meja kecil di rumah anda pula.

Jangan biarkan rumah anda terbiar tanpa memanfaatkannya terutama dalam hal buat duit!

Adakah anda tahu bahawa menjalankan perniagaan dari rumah pada masa kini telah lama digunakan oleh ramai orang, tapi ramai yang kata 'TAK TAHU'.... dan ramai juga yang kata 'Malaslah...'

Dengan menggunakan rahsia ini, anda boleh mengusahakan projekmini anda di rumah sahaja kemudian menjadi orang kaya. Ini yang saya katakan bagaimana anda boleh menjana pendapatan dari meja makan di rumah! hohoho....

Jadi, masih dah dapat gambaran ke belum ni..? Kalau masih lagi belum dapat bayangkan, apakata anda...

** masukkan nama & email anda untuk mendapatkan Laporan PERCUMA bernilai RM 97 di rungan form yang disediakan di bawah?:



























Nama:

Email
Utama:












Pengenalan Formula Luar Biasa




Sebagai ahli FLB Pro saya mendapat satu pakej produk fizikal yang terdiri dari pada 3 komponen utama. 3 komponen utama tersebut ialah :

1. Buku Formula Luar Biasa
2. Super Bonus Formula Luar Biasa
3. Sistem RM750 Sehari

Komponen 1 : Buku Formula Luar Biasa

Buku ini mengandungi 100++ muka surat yang digabung bersama super bonus . Merangkumi 7 bab penting ilmu gayapos . Cara penyampaian dan bahasa yang digunakan mudah difahami dan diaplikasikan .

Penulis menerangkan setiap topik peri pentingnya ilmu gayapos secara terperinci dan langkah demi langkah. Antara topic panas yang penulis bentangkan ialah :

>> Pengenalan kepada sistem gayapos
>> Step by step beserta contoh untuk mencipta produk panas .
>> Teknik menulis iklan baris yang terperinci dari segi ayat, perkataan dan sebagainya.
>> 10 Tiang Konkrit sesebuah surat jualan yang power
>> Teknik menggandakan respon iklan dan jualan
>> EKSLUSIF! Satu rahsia mendapat iklan dengan harga murah

Sebagai pembaca saya tertarik kepada 2 bab yang penting dalam sesebuah perniagaan mail order iaitu "iklan dan surat jualan". Penulis menerangkan secara lengkap untuk membuat surat jualan yang mengancam berasaskan teknik Yanik Silver yang terkenal dengan surat jualan power dan juga membuat iklan yang hypnotize!

Kedua-dua bab tidak terdapat pada produk CDROM yang saya ada dan tidak diterangkan dengan terperinci dalam buku yang saya beli dipasaran.

Bahagian ini juga menyentuh cara sebenar buat duit dengan gayapos , tip buat duit, teknik buat duit segera .

Komponen ke-2 : Super Bonus Formula Luar Biasa
  • Merangkumi tajuk 7 Rahsia Kekayaan Dan Kejayaan .
  • Membentangkan teknik dan tips pengurusan wang yang cemerlang .
  • Bagaimana Menjana RM100k dari Kosong Dan Kemudian Gandakan Kepada RM1 Juta” .
  • Terdapat teknik membayar hutang cara pro . Dimana kebanyakan dari kita melakukan kesilapan yang sama termasuk ler saya .
Ianya cukup padat dan lengkap . Bahagian ini banyak menyedarkan saya betapa pentingnya teknik pengurusan wang dan cara menggandakannya. Topik yang dibentangkan tidak diajar di sekolah, atau di rumah oleh parent.hehe.

Fakta : Pentingnya pengurusan kewangan dari kekayaan .


Ia juga dimuatkan beberapa koleksi terbaik buletin peluang dan sukses . Ruginya saya tak langgan buletin ini , memang syiok habis..!! Rupa-rupanya banyak lagi pengetahuan tentang perniagaan mail order yang saya tak tahu. Contohnya psikologi membuatkan prospek membuka surat anda !

Komponen ke-3 : Sistem RM750 Sehari . Sistem Sebenar Buat Duit Gayapos

Ini lah asas kepada semua sistem perniagaan didunia ini. Tetapi sistem ini lebih kepada sistem gayapos . Teknik dan taktik menggandakan wang secara ‘Instant’ .

Meliputi psikologi , dan secara keseluruhan inilah asas kepada wang dalam perniagaan. Cara buat duit sebenar dengan gayapos!

Sepatutnya sistem buat duit ini dijual pada harga RM97 ! Tapi, ianya diberi percuma kepada anda. Ya PERCUMA ! khas untuk anda..!

Jika anda kata ada produk sekian-sekian maka anda boleh buat duit dengan mudah , anda salah! kerana asas perniagaan ialah pemasaran , dan pemasaran meliputi 90% perniagaan. Turun naik sesebuah perniagaan bergantung kepada pemasaran.

Mohd Nizam berjaya ‘mencuri’ rahsia jutawan gayapos terkenal Jeff Paul dengan baik sekali.

Anda boleh lihat keajaiban sistem PERCUMA disini:

--> Klik Sini

P.S: Bukan itu sahaja, anda tentu akan terperanjat apabila melihat
bukti Mr. X menjana RM217,72.15 pada bulan Mei 2009 sambil
melepak di Starbucks dengan menggunakan sistem yang sama!