25 May 2010

Mahu Ikut Sistem Saya RM5000 Sebulan

Dibawah ini saya menjawab beberapa soalan hangat
untuk memudahkan anda menyertai saya:


Soalan 1: Apa yang saya dapat bila sertai FLB Pro?

J: Faedah yang bakal anda perolehi sebagai ahli:

- Laman web yang membina list utk anda.
- Autoresponder membuat followup automatik list anda.
- Panduan eksklusif membuat promosi laman web anda.
- 50 Produk Hakcipta berharga RM197
- Barisan bonus kilat bernilai ribuan ringgit.
- Pakej Formula Luar Biasa diposkan kerumah!
- Joint Venture antara ahli flb pro!
- Update terkini sistem flb pro percuma!


Soalan 2: Bagaimana sistem FLB Pro ini boleh buat duit?

J: Apabila anda menjadi ahli, anda diberikan satu web membina list.(List adalah prospek yang berminatdengan peluang kekayaan).
Tugas anda cuma membawa pelawat ke laman web anda. Sistem akan membuat followup
secara automatik kepada list anda. Biasanya 10-20% list akan membuat pesanan selepas mendapat mesej yang
ke 7 - 10!


Soalan 3: Saya tidak pandai promosi dan tiada list, bagaimana?

J: Jangan risau, sebab itulah sistem flb pro ini dicipta supaya mereka yang tidak tahu internet kini mampu buat duit cara automatik. Saya akan tunjukkan 2 teknik membawa
pelawat yang saya sendiri gunakan untuk menjana tidak kurang RM500 sehari! Salah seorang ahli yang menggunakan 2 teknik ini kini mempunyai 4000 list dan RM8000 dibank!


Soalan 4 : Berapa saya boleh jana dalam seminggu?

J: Ada ahli yang mendapat RM100, RM200 malah RM1200 seminggu. Ia bergantung kepada betapa agresifnya anda membuat promosi dan saiz list anda. Dari kajian, list
seramai 1000-5000 mampu meraih RM1000 seminggu!! (Pssstt...Semuanya akan ditunjukkan..!)

Anda boleh lihat saya membayar komisen sebanyak RM300
dalam sehari sahaja kepada ahli, sila klik:

-> Bukti Kukuh


Soalan 5: Berapa bayarannya dan macamana nak bayar?

J: Bayaran keahlian pada masa ini ialah RM295. Sila bank in ke akaun maybank saya dan email kepada saya nama, alamat dan bukti pembayaran.
No akaun saya: 5012 4405 4176
(Sila tuliskan Kod FB:6830 pada borang tempahan untuk mendapatkan bonus kilat ekslusif)


Soalan 6 : Bila dah bayar, lepas itu perlu buat apa?

J: Anda akan mendapat email pengesahan dari saya dimana
anda dikehendaki memilih nama domain. Saya juga akan
berikan link download Bonus Kilat. Berikan saya masa
5-7 hari untuk aktifkan laman web anda. Selepas itu
barulah anda boleh mula promosi dan masyukk!


Soalan 7: Saya tiada modal, camana boleh tolong?

J: Maaf, ini saya tidak boleh tolong ;) Jika anda serius untuk buat duit dari rumah, anda
perlu dapatkan modal. Jual barang yang tidak terpakai, pinjam member dan sebagainya. Anda perlu cari sampai dapat! Perlu usaha cari modal.


Soalan 8 : Saya tiada akaun maybank, boleh join ke?

J: Boleh, tidak kisah apa juga akaun bank anda. Komisen jualan anda saya akan bayar melalui interbank giro atau cek jika anda tiada akaun maybank.


Sekarang masanya untuk menjadikan semua impian anda
satu kenyataan!

You're The Best!


PS: kunci kepada kejayaan saya ialah dengan
membina list tanpa henti dan dengan sendirinya akaun
bank saya meledak dengan jaringan wang segera!

Gunakan sistem saya sekarang:

-> Pakej FLB Sistem Jana Duit


PPS: Apa kata Zulfadli pula, model dari Teluk Intan

"salam nizam.!! thanx alot di atas komisen rm400 untuk
hari ni!! Tadi pergi shopping.. habis rm300!!
then balik shopping tgk akaun bank ..duit betambah rm400!!
haha seronoknya.. esok leh shopping lg!!thanx alot22!!!
caya la bro!!moga business kte makin maju..hik4"

06 May 2010

Bagaimana Nak Kumpul Duit Join FLB



Ini jawapan kepada soalan En. Abdul Malik tadi.

Terima kasih kerana menghantar email kepada saya.
saya simpati dan pernah juga mengalaminya.
Add Image
Apa yang saya nasihatkan, anda mempunyai 3 cara untuk
mendahulukan wang tersebut jika tiada modal :

  1. pinjam dari sedara- mara.
  2. pinjam dari adik- beradik.
  3. pinjam dari kawan.
  4. pinjam dari bank.
Manakah yang lebih elok? (perhatian: jangan sesekali pinjam
dari ALONG pula, buruk padahnya)

Atau..

Ada satu cara lagi.

Simpan RM100 setiap bulan dalam bank.
ikut kemampuan anda. Jika masih tidak boleh, anda boleh
menyimpan pada kadar RM50 sebulan dalam bank simpanan.

ingat : jangan disentuh wang tersebut jika anda benar-benar
ingin miliki sistem ini.

Untuk mendaftar, En Abdul Malik boleh layari link yang saya
sertakan di bawah dan klik pada bahagian Langkah Jadi Ahli.

=> http://sistemjanaduit.blogspot.com

Selepas itu, sila baca arahan selanjutnya.
(sila masukkan KOD FB 6830 untuk mendapatkan bonus kilat ekslusif)

Jika anda mampu menyimpan seperti yang saya cadangkan,
anda akan ,menjadi orang kaya.

Jika anda masih belum dapatkan ebook percuma, bolehlah
download di sini. ;

www.SistemJanaDuit.com

jumpa anda di puncak kejayaan!

ikhlas,

Mohd Nizam & Sofiah


P.S : Saya difahamkan kuota 3000,kosong tinggal 200 tempat
sahaja lagi.

P.P.S: Orang lain sudah lama buat duit, tapi kita masih lagi
ternganga melihat kejayaan orang lain.

P.P.P.S : Sahabat, teruskan dengan apa yang anda lakukan
sekarang dan saya pasti anda akan mendapat keputusan yang
sama - gaji tang tak mencukupi, tiada simpanan wang, bos
cerewet dan sebagainya. Atau anda boleh ikut cara macam
saya perolehi RM20,000 sebulan tanpa perlu bercakap atau
berjumpa sesiapa pun, malah saya mampu buat duit walaupun
sedang tidur! saya sedia menolong anda mencapai
kebebasan kewangan sepanjang hayat. Jika anda inginkannya,
pesan sekarang.

05 May 2010

Testimoni Ahli

Dalam laporan hebat ini saudara Nizam akan mendedahkan teknik yang beliau gunakan untuk menjana lebih RM245,000 dalam masa singkat! Dan yang menariknya ialah anda tidak perlukan modal besar untuk bermula. Untuk pengetahuan semua, beliau bermula dengan hanya RM50 dan berjaya membina empayar gayapos yang terulung di Malaysia.
Dan untuk pengetahuan korang, industri gayapos di Malaysia sebenarnya masih terlalu muda dan terlalu banyak peluang yang boleh anda rebut! dimana ianya memang terlalu sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin menjadi usahawan kerana tidak memerlukan modal yang besar untuk dimulakan. Dan pada pendapat saya, industri gaya pos ini mempunyai peluang yang amat besar andai kita tahu akan teknik-teknik dan strateginya. heheh..

Dibawah ini adalah diantara testimoni-testimoni ahli yang telah menyertainya..

TESTIMONI TERKINI

FLB Memang Real !
"Inilah pertama kali saya mendapat duit dari internet
Saudara Nizam.. setelah banyak program yang saya cuba.
Terima Kasih banyak-banyak..semoga saya dapat gunakan
teknik promosi FLB dengan lebih hebat lagi..
Formula Luar Biasa memang real>> saya akan usahakan
untuk masukkan dalam blog... Thanx Bro..
- Rindy, Beluran Sabah

Satu Sistem Genius!
"FLB Pro adalah satu sistem genius yang mampu menambah
pendapatan pasif saya. Tidak perlu berjumpa orang,
dan saya hanya menjalankannya secara part time sahaja.
Bukan SCAM yang didakwa oleh sesetengah orang yang
tidak percaya malahan tidak mahu mencuba formula yang
sungguh luar biasa ini. Dengan modal 3 angka, saya
telah mendapat RM2200 dan mampu menjana 4 malah 5
angka pendapatan. Terima kasih Nizam, you are the
best!!!" -Fadzil, Ampang Selangor

Terima Kasih!
"Terima kasih sahabat ku mohd nizam kerna tuan sangat perhatin dngn sahabat2 yang lain berkongsi tips cara langsaikan hutang. pada hemat ku ni cara yang tuan guna ni memang berkesan untuk saya cuba dan masuk akal juga. InsyAllah akan ku guna tips ni mula hari in, Amin.. " -Jumadil Andi Aekandar

RM1600 Dalam 14 Hari!
"Saya sertai FLB pro pada 28 Dec 08, dan tidak sampai
dua minggu sahaja saya sudah menjana RM1600 secaraautomatik! Teknik yang beliau berikan cukup mudahdifahami dan dengan sistem yang sedia ada tidak
mustahil saya menjana 5 angka pada 2009!"
- Nazrim, Kuala Kangsar

RM100, RM200 Masuk Akaun!
"Memang menakjubkan bila hari-hari kita dapat tengok RM100, RM200 masuk dalam akaun bank kita. Terima Kasih FLB pro and En. Nizam
atas komisen yang diberikan!" - Adizakri, Kota Kinabalu

Memang Meletup!
"Terima kasih atas komisen hari ini. Saya akan
terus setia bersama FLB Pro! Semuga bisnes kita
terus maju "- Reza, Johor Bahru

Arigato... RM33,050!
"4 hari lepas aku menerima komisyen RM700 dari owner
Formula Luar Biasa - Mohd Nizam. Hari ni,tengah ralit
YM dengan WanMus,dapat lagi komisyen RM700. Hohoho..
Tak kusangka.Hebat betul kaedah pemasaran ciptaan bro
Nizam ni. Arigato bro..Komisen terkumpul RM33,050!
- Hisham, Ipoh


7 Sales = RM700!
"Saya nak ucap terima kasih atas pembayaran komisyen
pertama saya untuk 7 sales, RM700 setakat ini. Kini
baru saya nampak potensi FLB Pro!"- Yusof, Padang Serai


RM2,450+ Masyukk..!!
"Pertama sekali terima kasih kepada saudara Nizam yang banyak memberi tunjuk ajar. Padamulanya saya ragu-ragu untuk join flb pro..tetapi dengan bukti kukuh dan lihat testimoniorang2 yang dah berjaya buat saya tidak sabar untuk menyertainya.

Dan ternyata hanya 3 minggu menyertai sayasudah mendapat komisen RM2450+ dengan hanyaduduk didepan komputer selama 20 minit sehari!Percayalah FLB pro satu perniagaan yang sangatmenguntungkan. Memang rugi jika lambat
menyertainya. Thanx bro! "- Zulfadli, Teluk Intan

RM300!

"Pagi tadi terima email maybank2u mengatakan ada RM300 daripada saudara Mohd Nizam! Mulanyamemang ragu-ragu kini hasilnya ada didepan mata!
Ucapan terima kasih daripada saya. "-Sam, Ampang

RM200 tengah Ngeteh!
"Sambil lepak ngeteh di restoran, aku check emailada RM200 daripada maybank2u. Wow komisen lagidaripada FLB pro. Sistem buat duit paling mudah
pernah aku jumpa!"- Masrule, Kota Tinggi

Memang canggih

Terima kasih Sifu Nizam! raya tahun ni saya tarik nafas lega sebab ada duit extra dari FLB Pro. Sistem anda memang canggih. Tak perlu pandai sangat dalam komputer sebab semua sistem dah tersedia.

Mungkin anda tidak percaya. Tetapi itu lah yang sebenarnya yang mereka dan saya dapat setelah mencuba Formula Luar Biasa ini. Jadi kalau anda nak tahu dengan lebih lanjut lagi, dapatkan laporan percuma exclusive Formula Luar Biasa ini dengan hanya click link dibawah. Cuma terhad untuk 77 orang sahaja.

==> Ebook Percuma Bernilai RM97!




P.S: Sesiapa yang nakkan Ebook Percuma Rahsia RM245,752 dalam 2 tahun, boleh sign up nama dan email di sidebar ruangan sebelah kanan blog ini atau di link yang diberikan.