28 January 2010

Bukti Kukuh Duit Masyuk Mohd NIzam

Kebanyakan orang amat takutkan kegagalan… Rata-ratanya begitu, malah dilatih agar membenci kegagalan. Apabila gagal, kita ditertawakan.. Apabila gagal,kita dipersalahkan, didenda dan sebagainya. Itulah lumrah hidup.

Diri anda tidak akan ke mana-mana jika anda:
  • Malas bekerja & berusaha (jangan iri hati dengan kejayaan orang lain)
  • Takut untuk melakukan sesuatu keputusan bagi keselesaan hidup sendiri.
  • Hanya tunggu dan lihat
  • Lakukan kerja ala-kadar je.
  • Hanya tahu mengkritik orang tapi satu apa pun tak buat. (jangan pndai berkata-kata..)
  • Hidup selalu TAK CUKUP DUIT.
Ini pula bukti kukuh yang Mohd Nizam Terima Dari Pelanggan beliau. Wang pos bukanlah bahan gurauan kerana ia tertulis kod siri wang pos tersebut.

contoh situasi:
Ketika berjalan-jalan anda nemjumpai wang pos di tepi jalan bercop RM500. Anda ingin menebusnya, malangnya, tidak mungkin anda dapat. So tiada siapa boleh menebusnya.

Mengapa ya?

ini kerana wang pos tersebut telah ditulis atas nama orang lain dan bukannya nama anda! Kalau ada IC number pun lagilah elok.


Klik imej untuk besarkan

Dan.. yang ini pula adalah deretan wang pos Mohd Nizam yang diterimanya sehingga memenuhi peti surat beliau selama 365 hari TANPA HENTI.


Tekniknya memang cukup power!! Jarang ada IM yang membongkarkan rahsia ini dalam satu pakej. Inilah yang dikatakan pendapatan pasif. Anda juga bolek mengorek rahsia daripada Mohd Nizam ini. Sangat lengkap strateginya. Saya juga banyak belajar dari beliau.

Banyak lagi rahsia eksklusif yang bakal anda miliki sekarang.

Sila masukan nama dan email anda disebelah kanan sekarang sebelum tawaran ini ditutup dan anda pasti teruja!

P.S : Diri anda Tidak akan ke mana-mana jika anda takut untuk mencuba untuk mengubah hidup anda.

P.P.S: Alhamdulillah, formula beliau telah membuka mata saya seluas-luasnya apakah perniagaan internet sebenar. dan.. inilah dia! saya sedang membuat strategi pendapatan pasif saya.

Terima kasih Mohd Nizam..

25 January 2010

Laman utama

Ini bukanlah program skim cepat kaya.

Cuma disini kelemahan ramai orang adalah di dalam melakukan promosi. Atas dasar pengalaman dan teknik-teknik praktikal yang pernah digunakan oleh penulis sendiri maka terhasil "Formula Luar Biasa".

Namun saya ada berita buruk kepada anda kerana sistem ini hanya membuka tawaran harga RM295 untuk 3000 orang terawal ! Lebih malang lagi, kuota 3000 orang kini menjadi 575 tempat sahaja kerana ada diantara mereka ingin mendapatkan "Formula Luar Biasa" dan tahu bahawa saya pasti penulis akan memberi bonus yang menarik untuk produk yang berkualiti.

Jadi, bertindaklah segera !

Langkah 1 : Daftar email anda di kotak yang disediakan untuk mendapatkan 2 ebook percuma yang bernilai RM97 iaitu,
  • Laporan Sulit #1: "Rahsia 245,752 Dari Rumah Secara Automatik DiRumah!
  • Laporan Sulit #2: "Sistem Buat Duit RM9,950 Dalam 30 Hari Cara Senang!"
**sila lihat email anda selepas mendaftar, terima kasih..

Langkah 2 : Jika anda berminat dengan tawaran tersebut, buat pembayaran di bahagian menu 'berapa perlu bayar' ..

Langkah 3 : Tuliskan KodFB: 6830 pada borang tempahan untuk mendapatkan bonus kilat ekslusif.

Mudah bukan? Jangan tunggu-tunggu.. Inilah masanya untuk bertindak.

22 January 2010

Harta Karun Yang Tersembunyi

Ramai orang membuat kesilapan dengan tidak mengambil peluang menjana pendapatan dari rumah.

aik? Macam pelik bunyinya.. Mana mungkin di rumah ada harta karun yang tersembunyi..?

Tips kali ini saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana menjana pendapatan dari meja kecil di rumah anda pula.

Jangan biarkan rumah anda terbiar tanpa memanfaatkannya terutama dalam hal buat duit!

Adakah anda tahu bahawa menjalankan perniagaan dari rumah pada masa kini telah lama digunakan oleh ramai orang, tapi ramai yang kata 'TAK TAHU'.... dan ramai juga yang kata 'Malaslah...'

Dengan menggunakan rahsia ini, anda boleh mengusahakan projekmini anda di rumah sahaja kemudian menjadi orang kaya. Ini yang saya katakan bagaimana anda boleh menjana pendapatan dari meja makan di rumah! hohoho....

Jadi, masih dah dapat gambaran ke belum ni..? Kalau masih lagi belum dapat bayangkan, apakata anda...

** masukkan nama & email anda untuk mendapatkan Laporan PERCUMA bernilai RM 97 di rungan form yang disediakan di bawah?:



























Nama:

Email
Utama:












Pengenalan Formula Luar Biasa




Sebagai ahli FLB Pro saya mendapat satu pakej produk fizikal yang terdiri dari pada 3 komponen utama. 3 komponen utama tersebut ialah :

1. Buku Formula Luar Biasa
2. Super Bonus Formula Luar Biasa
3. Sistem RM750 Sehari

Komponen 1 : Buku Formula Luar Biasa

Buku ini mengandungi 100++ muka surat yang digabung bersama super bonus . Merangkumi 7 bab penting ilmu gayapos . Cara penyampaian dan bahasa yang digunakan mudah difahami dan diaplikasikan .

Penulis menerangkan setiap topik peri pentingnya ilmu gayapos secara terperinci dan langkah demi langkah. Antara topic panas yang penulis bentangkan ialah :

>> Pengenalan kepada sistem gayapos
>> Step by step beserta contoh untuk mencipta produk panas .
>> Teknik menulis iklan baris yang terperinci dari segi ayat, perkataan dan sebagainya.
>> 10 Tiang Konkrit sesebuah surat jualan yang power
>> Teknik menggandakan respon iklan dan jualan
>> EKSLUSIF! Satu rahsia mendapat iklan dengan harga murah

Sebagai pembaca saya tertarik kepada 2 bab yang penting dalam sesebuah perniagaan mail order iaitu "iklan dan surat jualan". Penulis menerangkan secara lengkap untuk membuat surat jualan yang mengancam berasaskan teknik Yanik Silver yang terkenal dengan surat jualan power dan juga membuat iklan yang hypnotize!

Kedua-dua bab tidak terdapat pada produk CDROM yang saya ada dan tidak diterangkan dengan terperinci dalam buku yang saya beli dipasaran.

Bahagian ini juga menyentuh cara sebenar buat duit dengan gayapos , tip buat duit, teknik buat duit segera .

Komponen ke-2 : Super Bonus Formula Luar Biasa
  • Merangkumi tajuk 7 Rahsia Kekayaan Dan Kejayaan .
  • Membentangkan teknik dan tips pengurusan wang yang cemerlang .
  • Bagaimana Menjana RM100k dari Kosong Dan Kemudian Gandakan Kepada RM1 Juta” .
  • Terdapat teknik membayar hutang cara pro . Dimana kebanyakan dari kita melakukan kesilapan yang sama termasuk ler saya .
Ianya cukup padat dan lengkap . Bahagian ini banyak menyedarkan saya betapa pentingnya teknik pengurusan wang dan cara menggandakannya. Topik yang dibentangkan tidak diajar di sekolah, atau di rumah oleh parent.hehe.

Fakta : Pentingnya pengurusan kewangan dari kekayaan .


Ia juga dimuatkan beberapa koleksi terbaik buletin peluang dan sukses . Ruginya saya tak langgan buletin ini , memang syiok habis..!! Rupa-rupanya banyak lagi pengetahuan tentang perniagaan mail order yang saya tak tahu. Contohnya psikologi membuatkan prospek membuka surat anda !

Komponen ke-3 : Sistem RM750 Sehari . Sistem Sebenar Buat Duit Gayapos

Ini lah asas kepada semua sistem perniagaan didunia ini. Tetapi sistem ini lebih kepada sistem gayapos . Teknik dan taktik menggandakan wang secara ‘Instant’ .

Meliputi psikologi , dan secara keseluruhan inilah asas kepada wang dalam perniagaan. Cara buat duit sebenar dengan gayapos!

Sepatutnya sistem buat duit ini dijual pada harga RM97 ! Tapi, ianya diberi percuma kepada anda. Ya PERCUMA ! khas untuk anda..!

Jika anda kata ada produk sekian-sekian maka anda boleh buat duit dengan mudah , anda salah! kerana asas perniagaan ialah pemasaran , dan pemasaran meliputi 90% perniagaan. Turun naik sesebuah perniagaan bergantung kepada pemasaran.

Mohd Nizam berjaya ‘mencuri’ rahsia jutawan gayapos terkenal Jeff Paul dengan baik sekali.

Anda boleh lihat keajaiban sistem PERCUMA disini:

--> Klik Sini

P.S: Bukan itu sahaja, anda tentu akan terperanjat apabila melihat
bukti Mr. X menjana RM217,72.15 pada bulan Mei 2009 sambil
melepak di Starbucks dengan menggunakan sistem yang sama!