28 January 2010

Bukti Kukuh Duit Masyuk Mohd NIzam

Kebanyakan orang amat takutkan kegagalan… Rata-ratanya begitu, malah dilatih agar membenci kegagalan. Apabila gagal, kita ditertawakan.. Apabila gagal,kita dipersalahkan, didenda dan sebagainya. Itulah lumrah hidup.

Diri anda tidak akan ke mana-mana jika anda:
  • Malas bekerja & berusaha (jangan iri hati dengan kejayaan orang lain)
  • Takut untuk melakukan sesuatu keputusan bagi keselesaan hidup sendiri.
  • Hanya tunggu dan lihat
  • Lakukan kerja ala-kadar je.
  • Hanya tahu mengkritik orang tapi satu apa pun tak buat. (jangan pndai berkata-kata..)
  • Hidup selalu TAK CUKUP DUIT.
Ini pula bukti kukuh yang Mohd Nizam Terima Dari Pelanggan beliau. Wang pos bukanlah bahan gurauan kerana ia tertulis kod siri wang pos tersebut.

contoh situasi:
Ketika berjalan-jalan anda nemjumpai wang pos di tepi jalan bercop RM500. Anda ingin menebusnya, malangnya, tidak mungkin anda dapat. So tiada siapa boleh menebusnya.

Mengapa ya?

ini kerana wang pos tersebut telah ditulis atas nama orang lain dan bukannya nama anda! Kalau ada IC number pun lagilah elok.


Klik imej untuk besarkan

Dan.. yang ini pula adalah deretan wang pos Mohd Nizam yang diterimanya sehingga memenuhi peti surat beliau selama 365 hari TANPA HENTI.


Tekniknya memang cukup power!! Jarang ada IM yang membongkarkan rahsia ini dalam satu pakej. Inilah yang dikatakan pendapatan pasif. Anda juga bolek mengorek rahsia daripada Mohd Nizam ini. Sangat lengkap strateginya. Saya juga banyak belajar dari beliau.

Banyak lagi rahsia eksklusif yang bakal anda miliki sekarang.

Sila masukan nama dan email anda disebelah kanan sekarang sebelum tawaran ini ditutup dan anda pasti teruja!

P.S : Diri anda Tidak akan ke mana-mana jika anda takut untuk mencuba untuk mengubah hidup anda.

P.P.S: Alhamdulillah, formula beliau telah membuka mata saya seluas-luasnya apakah perniagaan internet sebenar. dan.. inilah dia! saya sedang membuat strategi pendapatan pasif saya.

Terima kasih Mohd Nizam..

3 comments:

Anonymous said...

apa no hp kita, saya nak ikut jejak saudara lah sekarang ni saya terbeban oleh hutanng ini no hp saya 0138806756

Usahawan Muda said...

ohh...sedara/sedari. oppss.hehe.
sebenarnya saya tidak berinteraksi menggunaka fon.
hanya gunakan email shj.

cik boleh masuk ke laman ini Dapatkan Ebook percuma RM97. TERHAD!

kemudian, masukkan nama & email cik untuk mendapatkan ebook percuma yang bernilai RM97 itu, tapi percuma tau. nanti cik akan diberitahu setelah menerima ebook percuma.

ada link khas untuk mendapatkan ebook tersebut.atau boleh saja layari blog ni secara kerap untuk mendapatkan perkembangna selanjutnya. terima kasih...

Usahawan Muda said...

tambahan:

Cik perlu mengesahkan pendaftaran anda melalui email tersebut.

Sejurus selepas membuat pengesahan, anda akan menerima ebook PERCUMA yang telah kami janjikan.

Post a Comment