09 January 2013

Siapa Saya ??

Siti Sofiah @ Sofeaml - Muar. Pemilik www.SistemJanaDuit.com
Saya adalah Siti Sofiah @ lebih dikenali sebagai "Sofeaml" berasal dari Muar Johor, dan dan sangat berminat bermain sukan air seperti kayak serta suka melakukan sesuatu yang “mencabar”.

Serba sedikit Tentang Sofeaml


Beliau merupakan seorang bekas pelajar jurusan Diploma dalam bidang Kejuruteraan Awam. Kini, beliau berusia 24 tahun dan bekerja dalam sektor 'Kementerian Pertahanan Malaysia' di 51100 Kuala Lumpur. Beliau sangat low-profile.



  • Mula berminat untuk berkecimpung dalam dunia perniagaan sejak berumur 18 tahun dan sangat berminat dalam dunia perniagaan. Pernah juga memasuki seminar Pemasaran Rangkaian untuk menambah ilmu pengetahuan menghasilkan lebih banyak income.

  • Beliau juga seorang usahawan produk fizikal secara sambilan yang menegaskan betapa pentingnya kewujudan aliran wang dan simpanna untuk hari tua. Amat mementingkan kejujuran, amanah dan integriti dalam penjualan produk, mempunyai sifat kepimpinan dan memotivasikan diri sendiri.

  • Melalui penjualan produk digital milik Sofeaml, kesannya, beberapa anak muridnya telah mendapat kelainan dari segi kaedah pembuatan produk sendiri, kepimpinan, semangat daya juang yang tinggi dan melakukannya dengan penuh ceria.

Pada 2010 saya mula mencari peluang perniagaan di internet. Salah satu program jana duit di internet ialah FLB. Saya berminat terus saya join pada April 2010, kemudian saya upgrade ke pakej FLB Hotlist Pro pada Nov 2010. Tak sampai sebulan saya dapat income pertama sebanyak RM300 daripada En Nizam. Pehh!! sangat tak disangka-sangka. Apa yang saya buat cuma mengadap komputer je dan ikut langkah-langkah yang En Nizam tunjukkan.


Psssttt!! Yang menariknya saya tak perlu berjumpa dengan sesiapa dan tak perlu bercakap dengan sesiapa. Saya juga tak perlu keluar rumah pun, tapi saya boleh dapat income dengan sangat mudah. Tak percaya?? Boleh tengok bukti komisen saya walaupun tak banyak, cukuplah pelajar seperti saya ketika itu happy dapat duit banyak macam tu...

 Apa yang boleh saya katakan ialah program Sistem Jana Duit ini adalah program yang "paling hebat"yang saya pernah jumpa dan "paling senang" yang pernah saya buat. Rugi saya tak join dari dulu.

Tak percaya lagi??? ada testimoni saya di dalamnya. Cuba rujuk gambar di bawah:






 Kepada anda jangan tunggu lama-lama untuk join sebab program ini sangat laris. Bertindak sekarang!!Saya akan bantu anda untuk berjaya seperti saya dan ahli2 yang lain, jadi jangan segan email saya kalau ada sebarang pertanyaan atau bantuan di alamat email ini:

sistemjanaduitluarbiasa@gmail.com, Insyaallah saya akan membalasnya dengan segera..

 P.S: Sila masukkan nama & email di ruangan yang disediakan untuk download ebook percuma.. Tak kena bayar pon... Jangan risau. Selamat membaca!

** Sebarang pertanyaan boleh berhubung di blog saya ini.Pastikan anda 'Bookmark' page saya. tekan 'Ctrl + D'