26 July 2010

Amaran! Baca Ini Dahulu

1. Adakah FLB pro ini Skim Cepat Kaya?

Bukan sama sekali!! ianya ialah seperti program affiliate yang lain contohnya seperti rahsiaemas,maskahwin,dan sebagainya.

Anda tahu apa itu affiliate?

Saya rasa anda patut tahu KONSEP AFFILIATE. Konsep affiliate sama
juga seperti agen produk. Anda cari maklumat di google dan taipkan "apa itu affiliate"

AFFILIATE = AGEN

Ada di antara kalangan anda yang NEGATIVE mengatakan "aku dah masuk tapi tiada
komisen pun?", dan mereka kata "penipu". Mengapa?

FLB pro bukan tipu. Anda sepatut tahu program internet yang
TIADA PRODUK ADALAH PENIPUAN seperti " login FB dapat Duit".

Itu sudah jatuh hukum haram. Kononnya Login FB, terus boleh dapat duit. Itu adalah konsep money game semata-mata dan tiada produk. Hanya berlandaskan FB semata-mata.

tetapi...FLb mempunyai produk!! Saya ulang, FLB mempunyai PRODUK SENDIRI
produk yang disediakan oleh owner web adalah berkaitan cara dan strategi bagaimana membuat bisnes sendiri melalui secara pos yang selalunya ramai tak tahu!

2. Adakah Produk/buku itu diposkan ke rumah?

Ya! ia akan diposkan ke rumah anda. Pastikan anda menulis alamat dengan tepat dan betul.
Produk = Buku = Cd bonus yang bernilai USD1000 lebih !!

3. Kenapa Saya Kata Ia Produk yang Sangat Bagus?

Formula Luar Biasa Pro ini telah mengupas suatu kuasa pemasaran yang begitu BIJAK sekali. Saya sangat berterima kasih pada saudara Nizam ialah FORMULA LUAR BIASA pro nya telah membuka minda saya untuk buat produk jualan saya sendiri.

Tiada produk IM (Internet Marketer) lain yang boleh mengalahkan Mohd Nizam ini, sebab jika dijual di luar negara, dan bahasa pengguaannya ditukarkan ke dalam BI, pasti boleh kaya ooo...... p.s: Termasuk aku sekali.

Alhamdulillah sekarang produk saya masih dalam pembikinan. Tunggu sikit hari sahaja lagi, pasti saya capai..!

4. "Kepala lutut ko ..Aku dah Masuk tapi tak dapat komisen? "

Pertama sekali, saya beri amaran. Jangan sesekali menggunakan ayat kasar seperti kat atas di blog saya dan Rakan FLB yang lain. Jika didapati demikian, maka saya tidak teragak-agak.

Bagi sesiapa yang pernah memilikinya untuk kali pertama, jangan bertindak di luar tabii la ya? Terus terang saya cakap, anda perlu promosi.

Macammana Promosinya? Senang saja, ketika kali pertama menerima email dari Mohd nizam berkenaan produk yang anda terima, beliau ada memberi 1 link untuk anda masuk dan menjadi affiliate itu. Sign up affiliate itu.

cth bagi link: ........com/recommends dan masuk ke iklan percuma.
Gunakan affiliate anda untuk promosi.

TIADA PROMOSI = TIADA JUALAN = TIADA $$$$

Saya senaraikan beberapa tips motivasi untuk anda:
  1. Jangan takut untuk mengubah kehidupan miskin waktu sekarang sehingga berjaya.
  2. usah berfikiran negatif terhadap sesuatu jika anda tidak berusaha untuk promosikannya.
  3. Gunakan kemudahan yang ada seperti pos dan surat jualan sendiri, (tak perlu bercakap pun, tak susah pon.)
  4. JANGAN menilai isi kandungan dari kulit buku. Paham maksud saya...?
  5. Fokus pada apa yang anda inginkan.
  6. buangkan perasaan tanak haloba sedikit demi sedikit dan tanamkan sifat BUAT-SATU-DEMI-SATU.
  7. Jika anda perlukan bantuan, atau masalah, hubungi saya, sistemjanaduitluarbiasa@gmail.com
  8. Jika tiada email sendiri-boleh pergi ke cybercafe untuk tengok blog ini kembali,ingat SistemJanaDuit.blogspot.com Pastikan anda menulis NAMA PENUH, ALAMAT LENGKAP(mesti tepat)& NO TEL kepada saya di sini.
P.s: Bagi yang ingin jalan satu tapak lagi, bolehlah ke www.SistemJanaDuit.com

Jangan Iri Hati Jika Anda Tidak Berubah

Terima kasih sifuku Mohd Nizam. Jasamu amat ku kenang. Kepada sesiapa yang kata bisnes ini penipu, lupakan saja hasad dengkimu itu. Lumrah kejadian manusia iri hati melihat orang lain mengecapi bahagia. muehehe...

Apa? Anda tak percaya? Lihat bukti di bawah:


klik untuk besarkan imej di atas

Mungkin ada sesetengahnya iri hati dengan kejayaan orang lain tapi itu adalah lumrah manusia yang tidak boleh menerima hakikat kejayaan orang lain. Jika anda berperasaan begitu, maka buangkanlah jauh-jauh agar and kelihatan muda dan ceria. Melalui raut wajah sahaja orang tua-tua boleh menilai... Power betul orang tua-tua dulu ya?

Tapi saya punya ini lebih power dari orang tua-tua punya skill. Skill apa? Skill teknik side income saya walaupun tak banyak, cukuplah untuk lepaskan seksa, bil-bil seperti berikut:
  1. Bil api
  2. Bil air
  3. Duit minyak
Betul tak? Dan.. ini pula ialah screenshot laman web promosi yang saya dapat. Tengok imej di bawah:




Jumlah pendapatan setakat ini saya terima adalah sebanyak RM 300.00. Bukan RM 30 tau? Ee...Seronoknya.Yahooo...!! Anda boleh memasukkan nama dan email anda untuk mendapatkan EBOOK PERCUMA Rahsia Buat $$$$$ Dari Rumah Bernilai RM97. Selagi masih ada. Wow! Bayar sekali aje, tapi untung berkali-kali.Anda nak Join saya? sila klik pautan di bawah :

>> www.SistemJanaDuit.com

P.S: Sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi saya di
sistemjanaduitluarbiasa@gmail.com
, Insyaallah saya
akan membalasnya dengan segera..