29 December 2012

Fakta-Fakta Tentang FLB Pro Yang Ramai Orang Tak Tahu- Terperinci

Formula Luar Biasa (FLB Pro) adalah gabungan pemasaran cara gaya pos dan internet. Anda mendapat produk yang boleh anda jual melalui gaya pos dan internet. Ada produk yang anda dapat 100% keuntungan atau 50% komisen. Produk saya adalah ebuku, CD ROM, Video, Softaware yang memberikan kebaikan kepada pengguna. Dengan FLB Pro, kerja anda akan dipermudahkan. Semuanya telah disediakan untuk anda! Anda mendapat laman web yang membina list dan menerima mesej mengikut jadual secara automatik. Apabila ada pesanan, anda mendapat komisen lumayan tanpa had! Tugas anda hanyalah membawa trafik/pelawat ke web anda untuk mereka berikan nama dan email.

FAKTA #1

 * Formula Luar Biasa telah diasaskan oleh Mohd Nizam Salimin sebagai selaku admin Sistem Formula Luar Biasa Pro. Ianya sebenarnya gabungan sistem dan teknik pemasaran perniagaan internet dan gaya pos yang betul dan berkesan. Selaku ahli FLB Pro, anda akan dapat satu sistem yang canggih untuk menjana duit dengan sistem yang bekerja untuk anda. Sistem berkenaan meliputi website yang dilengkapi autoresponder yang baik. Website berkenaan akan dibina siap-siap untuk membina list. Anda yang perlu mempromosi website yang diberi sahaja dan jika seseorang prospek mengisi nama dan email, maka sistem akan sambung kerja anda iaitu promosi berterusan kepada prospek anda.

 Komisen akan diberi RM100 bagi setiap jualan dan RM50 lagi untuk jualan 2 tier di bawah anda. Namun kelebihan utama bagi ahli Formula Luar Biasa adalah ilmu yang diberi tidak ternilai. Apatah lagi anda diberi dengan sebuah laporan yang padat dengan ilmu, cara dan rahsia-rahsia tersembunyi bisnes internet dan gaya pos. Terus terang saya katakan, pada awal saya menyertai Formula Luar Biasa ni dan promosikannya ramai yang mengutuk dan menghantar email tak puas hati pasal mereka anggap ini adalah penipuan bizz internet. Hehehehe...Nak suruh saya pastekan kat sini ke email kutukan tu? Padahal sistem ni telah direka dengan begitu tersusun sekali oleh Nizam untuk sama-sama menjana kewangan.

* Namun semuanya terpulang pada pandangan masing-masing tapi FORMULA LUAR BIASA Pro ni telah mengupas suatu kuasa pemasaran yang begitu BIJAK sekali. Cuma yang saya begitu berterima kasih pada saudara Nizam ialah FORMULA LUAR BIASA pro nya telah membuka minda saya yang bizz internet ini amat luas dan tunggu kita teroka saja. 

 RM295 tak berpadanan langsung dengan ilmu yang diberi dan Insya’allah jika dipratikkan secara serius apa yang tercatat di dalam ini tak mustahil anda juga mampu tersenyum.

Itu pandangan ikhlas saya pasal FORMULA LUAR BIASA Pro ni dan anda yang juga memilikinya mungkin mempunyai perpepsi sendiri dan pada pendapat saya FLB Pro ini bukanlah satu penipuan mengaut keuntungan semata-mata. 

FAKTA #1

Berbalik kepada review FLB Pro, salah satu rahsia Mohd Nizam ialah pembongkaran secara terperinci  teknik dan strategi langkah demi langkah “direct response marketing” yang betul-betul kaw. Pakej ini dalam panduan bercetak dan CD akan beliau poskan kepada setiap pelanggan FLB Pro. Ini buktinya:


PAKEJ BERCETAK FLB PRO YG SAYA DAH DAPAT


                                                  KOLEKSI BUKU BUAT DUIT MOHD NIZAM


Tawaran Istimewa Ini Terhad Untuk 88 Pendaftaran Sahaja!!
_____________________________

Keahlian FLB PRO
+
Bonus FLB PRO
+
Bonus Istimewa Dari Saya
________________

Hanya RM295 Sahaja
Jadi Ahli FLB PRO Sekarang!!

 
*Sila tuliskan Kod Fb= FB6830 pada borang tempahan untuk mendapatkan Bonus Istimewa (bukan senang nak dapat)!*


www.sistemjanaduit.com



Untuk mengetahui lebih lanjut, sila klik LINK di bawah dan anda akan mendapat satu Laporan Percuma iaitu Rahsia Menjana RM245,752 Automatik di rumah. Isikan nama dan email untuk dapatkan Laporan yang diberi percuma sebelum pemberian percuma ini ditarik balik. lagi disini: Kita jumpa disana nanti! Ikhlas, Sofiah



 * p/s: jika anda mendaftar, jangan lupa di ruangan KOD FB isikan KOD FB 6830 untuk mendapatkan bonus kilat! Heiii... bonus nie susah nak dapat tau

0 comments:

Post a Comment