22 August 2010

Bukti Komisen ke-1

Salam hormat dan salam sejahtera pembaca blog ini.

Alhamdulillah saya menerima 1 komisyen berjumlah RM100 dari owner Formula Luar Biasa Mohd Nizam Salimin…lumayan kan dalam masa 6 hari secara part time dan hanya bekerja dirumah saja..target saya untuk adalah untuk mencapai pendapatan empat angka. Bertuah sungguh rasanya setelah berjumpa formula yang betul-betul boleh buat duit diinternet. Syukur Alhamdulilah..

Mungkin ada yang pelik kenapa saya memaparkan screenshot pendapatan saya dari Formula Luar Biasa di blog ini.Jawapannya mudah,kerana saya ingin membuktikan Formula Luar Biasa memang boleh buat duit diinternet dan secara gayapos.Tak terlintas dihati saya untuk menunjuk-nunjuk. Mungkin pada anda ada yang masih ragu-ragu, anda tak terokai betul-betul apa itu Formula Luar Biasa..Untuk memudahkan pemahaman anda, boleh rujuk review di sini pada Menu : Faedah Produk.

Dibawah ini sekali lagi saya buktikan screenshot 1 komisyen yang saya terima dari Mohd Nizam Salimin pada 6 APRIL 2010 (owner formula luar biasa …Sila klik imej untuk besarkan…Yoshhhhh!!!!


Wow! Walaupun RM100 sehari anda dapat komisen, RM3000 selama sebulan. Nak join saya? Isikan Nama & email ke sini ---> www.SistemJanaDuit.com

0 comments:

Post a Comment