05 May 2010

Testimoni Ahli

Dalam laporan hebat ini saudara Nizam akan mendedahkan teknik yang beliau gunakan untuk menjana lebih RM245,000 dalam masa singkat! Dan yang menariknya ialah anda tidak perlukan modal besar untuk bermula. Untuk pengetahuan semua, beliau bermula dengan hanya RM50 dan berjaya membina empayar gayapos yang terulung di Malaysia.
Dan untuk pengetahuan korang, industri gayapos di Malaysia sebenarnya masih terlalu muda dan terlalu banyak peluang yang boleh anda rebut! dimana ianya memang terlalu sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin menjadi usahawan kerana tidak memerlukan modal yang besar untuk dimulakan. Dan pada pendapat saya, industri gaya pos ini mempunyai peluang yang amat besar andai kita tahu akan teknik-teknik dan strateginya. heheh..

Dibawah ini adalah diantara testimoni-testimoni ahli yang telah menyertainya..

TESTIMONI TERKINI

FLB Memang Real !
"Inilah pertama kali saya mendapat duit dari internet
Saudara Nizam.. setelah banyak program yang saya cuba.
Terima Kasih banyak-banyak..semoga saya dapat gunakan
teknik promosi FLB dengan lebih hebat lagi..
Formula Luar Biasa memang real>> saya akan usahakan
untuk masukkan dalam blog... Thanx Bro..
- Rindy, Beluran Sabah

Satu Sistem Genius!
"FLB Pro adalah satu sistem genius yang mampu menambah
pendapatan pasif saya. Tidak perlu berjumpa orang,
dan saya hanya menjalankannya secara part time sahaja.
Bukan SCAM yang didakwa oleh sesetengah orang yang
tidak percaya malahan tidak mahu mencuba formula yang
sungguh luar biasa ini. Dengan modal 3 angka, saya
telah mendapat RM2200 dan mampu menjana 4 malah 5
angka pendapatan. Terima kasih Nizam, you are the
best!!!" -Fadzil, Ampang Selangor

Terima Kasih!
"Terima kasih sahabat ku mohd nizam kerna tuan sangat perhatin dngn sahabat2 yang lain berkongsi tips cara langsaikan hutang. pada hemat ku ni cara yang tuan guna ni memang berkesan untuk saya cuba dan masuk akal juga. InsyAllah akan ku guna tips ni mula hari in, Amin.. " -Jumadil Andi Aekandar

RM1600 Dalam 14 Hari!
"Saya sertai FLB pro pada 28 Dec 08, dan tidak sampai
dua minggu sahaja saya sudah menjana RM1600 secaraautomatik! Teknik yang beliau berikan cukup mudahdifahami dan dengan sistem yang sedia ada tidak
mustahil saya menjana 5 angka pada 2009!"
- Nazrim, Kuala Kangsar

RM100, RM200 Masuk Akaun!
"Memang menakjubkan bila hari-hari kita dapat tengok RM100, RM200 masuk dalam akaun bank kita. Terima Kasih FLB pro and En. Nizam
atas komisen yang diberikan!" - Adizakri, Kota Kinabalu

Memang Meletup!
"Terima kasih atas komisen hari ini. Saya akan
terus setia bersama FLB Pro! Semuga bisnes kita
terus maju "- Reza, Johor Bahru

Arigato... RM33,050!
"4 hari lepas aku menerima komisyen RM700 dari owner
Formula Luar Biasa - Mohd Nizam. Hari ni,tengah ralit
YM dengan WanMus,dapat lagi komisyen RM700. Hohoho..
Tak kusangka.Hebat betul kaedah pemasaran ciptaan bro
Nizam ni. Arigato bro..Komisen terkumpul RM33,050!
- Hisham, Ipoh


7 Sales = RM700!
"Saya nak ucap terima kasih atas pembayaran komisyen
pertama saya untuk 7 sales, RM700 setakat ini. Kini
baru saya nampak potensi FLB Pro!"- Yusof, Padang Serai


RM2,450+ Masyukk..!!
"Pertama sekali terima kasih kepada saudara Nizam yang banyak memberi tunjuk ajar. Padamulanya saya ragu-ragu untuk join flb pro..tetapi dengan bukti kukuh dan lihat testimoniorang2 yang dah berjaya buat saya tidak sabar untuk menyertainya.

Dan ternyata hanya 3 minggu menyertai sayasudah mendapat komisen RM2450+ dengan hanyaduduk didepan komputer selama 20 minit sehari!Percayalah FLB pro satu perniagaan yang sangatmenguntungkan. Memang rugi jika lambat
menyertainya. Thanx bro! "- Zulfadli, Teluk Intan

RM300!

"Pagi tadi terima email maybank2u mengatakan ada RM300 daripada saudara Mohd Nizam! Mulanyamemang ragu-ragu kini hasilnya ada didepan mata!
Ucapan terima kasih daripada saya. "-Sam, Ampang

RM200 tengah Ngeteh!
"Sambil lepak ngeteh di restoran, aku check emailada RM200 daripada maybank2u. Wow komisen lagidaripada FLB pro. Sistem buat duit paling mudah
pernah aku jumpa!"- Masrule, Kota Tinggi

Memang canggih

Terima kasih Sifu Nizam! raya tahun ni saya tarik nafas lega sebab ada duit extra dari FLB Pro. Sistem anda memang canggih. Tak perlu pandai sangat dalam komputer sebab semua sistem dah tersedia.

Mungkin anda tidak percaya. Tetapi itu lah yang sebenarnya yang mereka dan saya dapat setelah mencuba Formula Luar Biasa ini. Jadi kalau anda nak tahu dengan lebih lanjut lagi, dapatkan laporan percuma exclusive Formula Luar Biasa ini dengan hanya click link dibawah. Cuma terhad untuk 77 orang sahaja.

==> Ebook Percuma Bernilai RM97!




P.S: Sesiapa yang nakkan Ebook Percuma Rahsia RM245,752 dalam 2 tahun, boleh sign up nama dan email di sidebar ruangan sebelah kanan blog ini atau di link yang diberikan.

0 comments:

Post a Comment