06 August 2010

Step By Step Untuk Menjadi Ahli Formula Luar Biasa

Berikut adalah step bagaimana menjadi ahli kelab FLB Pro.ro :

LANGKAH #1:

> Sila klik pada pautan ini. www.SistemJanaDuit.com .
> Sila isikan nama dan alamat email yang betul supaya tiada kesulitan yang berlaku. Seperti
imej di bawah ini :-


LANGKAH #2 :

>Tunggu pengesahan email dari Mohd Nizam.
>Jika anda "tertarik hati" untuk join program ini sila buat bayaran sebanyak
RM295.00 di web berikut:



LANGKAH #3

  1. Masukkan maklumat anda seperti gambar di bawah :


* *Sila tuliskan kodFB:6830 pada borang tempahan untuk mendapatkan bonus kilat eksklusif!*

** Alamat anda JANGAN salah taip k, jika tidak ,kerugian ditanggung sepenuhnya oleh anda kerana produk ini akan DIHANTAR TERUS KE RUMAH . Anda kena tahu, produk ni memang mahal, tapi berkualiti isinya.

LANGKAH # 4 :


> Tunggu produk sampai di rumah anda dari 1 - 2 minggu.
>Anda akan mendapat email pengesahan bayaran daripada saudara Mohd Nizam menerima LINK KHAS PENGEDAR.

>Anda juga akan menerima link download untuk bonus kilat.

Selepas nie, barulahkorang boleh mula promosi dan menjana pendapatan!

Sebarang pertanyaan boleh diajukan di ruangan komen blog ini..

3 comments:

Pak Cik Im said...

salam ,sejahtera.
pakcikim bertandang.
tetiba ternampak ada orang promosikan FLB Pro.
em..
saja nak tanya ...
dah dapat income ke ...

maaf la pakcik..
bukan pe..
Unique Visitor pakcik dah dekar 978 orang..
tapi sampai sekarang habuk pun tadak...

janji manis la saudara otai2 N**** ngan ***** kita tu
yang masyuk diorang je.....

kalu nak respon
hantarkan e-mail bincang2 ke

imran
im_radiologist@yahoo.com

ikhlas.

Siti Sofiah said...

xde janji manis pun..
Sila rujuk bukti komisen pada menu..

Pak Cik Im Boleh Download ebook percuma di www.SistemJanaDuit.com

Disebabkan buku beliau jugalah saya terbuka hati untuk lancarkan bisnes internet sendiri 1 tahun lagi.

CIri2 yang diberi sebenarnya berasaskan jual secara pos. Ini dah terbukti. Lagipun di negara barat banyak berjaya dlam bisnes ini.

Alhamdulillah saya dapat, walaupn RM300, sape nk bagi kan..? Bisnes lain jnji itu, rekrut itu ini, xguna juga...

Nak Join saya? Sila masukkan nama & email di sini
-> www.SistemJanaDuit.com

Anonymous said...

sy nazurah, umur 19. skrg stdy kt uitm dungun. sy bru je dftr jd ahli FLB ni. tp pd ruangan alamat, sy isi alamat u sy skrg. xpe ke? yelah, memandangkan sy masih bljr disini.. fmly sy pulak dduk kt kuantan

Post a Comment